Entertainment

RAM:

Je hebt zin om iets te ondernemen maar je kunt je een beetje beperkt voelen in je omgeving. Je hoeft niet te piekeren want je kunt gewoon zijn wie je bent. Er kan ergens plots een einde aan komen. Mogelijk heb je te maken met een weegschaal, schorpioen of leeuw.

STIER:

Als je ergens geen waarde aan hecht doet het verlies daarvan je ook minder pijn. Maar je omgeving reageert misschien met onbegrip. Richt je op de toekomst, sommige verwachtingen zijn niet haalbaar. Mogelijk heb je te maken met een leeuw of een tweelingen. En komt een nieuwe liefde op je pad.

TWEELINGEN:

Na lang wikken en wegen ben je klaar om een stap te zetten. Op je werk heb je meer geduld. Je weet wat je wilt. In de liefde laat je je niet misleiden. Terwijl je oude zeer nog aan het helen bent wordt je misschien onverwachts toch opnieuw verliefd. Mogelijk heb je te maken met een maagd, ram of boogschutter.

KREEFT:

Je negeert iets niet langer en komt uit je comfortzone. Je doet wat er nodig is om tot het resultaat dat je zoekt te komen. Iemand levert commentaar. Maar die heeft alleen invloed als jij je daar iets van aan trekt. Mogelijk heb je te maken met steenbok of waterman.

LEEUW:

Door een plotse verandering neem je je lot in eigen handen en dat geeft je reden om iets te vieren. Je ziet overal mogelijkheden en overweegt te kiezen vanuit je gevoel. Ook als je eigenlijk jezelf wat meer wilde beschermen. Mogelijk heb je te maken met vissen of ram.

MAAGD:

Je doet water bij de wijn en toont zo waar jouw kracht zit. Mogelijk heb je te maken met een ram, stier of een waterman die je in tweestrijd brengt. Je bewaart je kalmte en kiest voor een traditionele benadering. Het is een goed moment advies te vragen.

WEEGSCHAAL:

Iemand vertelt je iets en dat geeft je slapeloze nachten. Je zit lekker in je vel en weet hoe je om moet gaan met verschillende mensen. Daardoor kan je veel winnen en het draagt bij aan de warmte en stabiliteit die je graag met je omgeving deelt. Mogelijk heb je te maken met leeuw, steenbok of boogschutter.

SCHORPIOEN:

Door een gebroken hart heb je nog te maken met een eerlijke verdeling van materiële zaken. Je hebt de tijd genomen om te kijken hoe je verder wilt. Als er een nieuwe liefde zich aan biedt kijk je de kat uit de boom. Toch kan het iets moois worden. Mogelijk heb je te maken met steenbok, stier of maagd.

BOOGSCHUTTER:

Bevrijd jezelf van je zorgen, je weet dat je krachtig bent. Dit zal je ook tonen door te zeggen wat je denkt. Thuis is er verandering gaande en je voelt dat je op je plek aan het komen bent. De roerige periode is achter de rug, je balans keert terug. Mogelijk heb je te maken met kreeft, maagd of tweelingen.

STEENBOK:

Je bent tevreden met je omgeving. Toch kan je ergens niet helemaal onderuit en weet je dat je eigen reactie bepalend kan zijn. Er wordt je iets aangeboden dat je vastigheid biedt. Toch ga je alleen verder als je er zelf ook helemaal achter staat. Mogelijk heb je te maken met kreeft, schorpioen of een andere steenbok.

WATERMAN:

Je heb geen zin in gedoe dus negeer je iets of iemand liever. Je houdt daarmee vast aan wat je meer stabiliteit en plezier geeft. Toch kan je rekenen op snelle veranderingen waardoor je iets niet langer zal kunnen negeren. Je kan vaker hoofdpijn hebben,onderzoek waar dat door komt. Mogelijk heb je te maken met leeuw, stier, tweelingen of boogschutter.

VISSEN:

Je voelt je meer een met je eigen natuur en laat daarmee oude zorgen over een relatie los. Je bent er aan toe om iets nieuws te proberen terwijl je stilletjes een teleurstelling verwerkt ben je tot nieuwe inzichten gekomen met de bijbehorende energie. Mogelijk heb je te maken met een waterman of leeuw.