Volgens de FBI zijn dit de meest criminele sterrenbeelden..

Horoscopen; Je gelooft erin of niet, maar een sterrenbeeld kan soms veel vertellen. De FBI deed in 2018 een studie naar de sterrenbeelden van criminelen en daardoor kwam er een overzicht tot stand over onder welk sterren teken de grootste criminelen vallen en wat de meest voorkomende misdaad bij elk sterrenbeeld is. Onder Vissen en Boogschutters komen relatief veel seriemoordenaars voor maar blijkt de gevoelige Kreeft het meest gevaarlijk van allemaal .

RAM: Rammen plegen vaak misdaden waarbij ze het zwaarst bewapend zijn van alle sterrenbeelden. Een crime of passion vanuit zelfverdediging of een criminele actie om ergens controle over te hebben. Ook laten zij anderen graag hun criminele plan uitvoeren, zoals bij afpersing.

STIER: Witwassen, stelen, oplichten, en in staat anderen te manipuleren. Eenmaal succes wordt de stier crimineel vatbaar voor herhaling van wat hen makkelijk afging. Leiders van een cult.

TWEELINGEN: Kleine diefstallen, fraude en andere vormen van bedrog, of een overval gewoon voor de kick. Serieuze grotere plannen komt niet veel bij dit sterren teken voor. Ze gaan relatief makkelijk een grens over en zoeken de mazen van het acceptabele op. Maar verrassend genoeg stoppen tweelingen vaak voor het levenslang kan betekenen.

KREEFT: De gevaarlijkste in de lijst van de FBI vanwege de emotionele onvoorspelbaarheid wordt er door kreeften opvallend vaak gemoord, gemarteld, en schuwen ze geen enkel gevaar. Ze zijn behendig en diep gemotiveerd als ze eenmaal het slechte pad op gaan.

LEEUW: Kleine misdaad is om te oefenen voor het grotere werk. Een moord uit passie en stalking waarbij de Leeuw erkenning wil voor hun daad zodat ze gevreesd of geroemd kunnen worden.

MAAGD: Hackers, scammers, fraude, en zo netjes te werk gaan dat maagden amper of pas heel laat worden gepakt.

WEEGSCHAAL: Diefstal? Geen probleem. Corruptie en samen met een side kick een bank overvallen, bel een weegschaal, ook voor handel in drugs. Ze horen graag bij criminele organisaties.

SCHORPIOEN: Huurmoordenaar, seriemoordenaar, en afpersing. Ze zijn expert in het smeden van plannen en sadisme hoort daar optioneel gewoon bij. Ze zijn berekender dan de kreeft maar de kreeft is gevaarlijker door de onvoorspelbaarheid.

BOOGSCHUTTER: De meeste seriemoordenaars zijn boogschutters. In staat alles te doen om te zorgen dat zijzelf het beter hebben of krijgen. Ze zijn slim, doordacht en in staat te nemen wat ze willen. Overvallen, het aannemen van een valse of andere identiteit, levensverzekering van de partner innen door een moord of een serie moorden. Boogschutter nemen risico’s en zijn veelzijdig.

STEENBOK: Strategische misdaden, diefstal, drugssmokkel, moordopdrachten geven, lid zijn van een criminele organisatie en daar een soort carriëre in maken, tot het misgaat en dat gebeurt relatief vaak want ze kunnen net iets te roekeloos worden overtuigt van eigen kunnen en kunde en worden dan gepakt of door hun eigen criminele vrienden buiten spel gezet.

WATERMAN: Wraakacties, chantage, vernieling, het liefst zonder hun handen vies te maken dus via computer, inzet van andere mensen of gewoon zoveel mogelijk uit het zicht begaan ze vaak criminaliteit dat ertoe lijdt dat iets kapot moet.

VISSEN: Drugs en andere vormen van misbruik van anderen en zichzelf.. in combinatie met rancune kan hen gevaarlijk maken. Moord met een seksueel motief komt relatief vaak voor bij dit sterrenbeeld.