Hellevoetsluis; Relove accessoires opent haar deuren op de Rijksstraatweg.

De vaste klanten van Bianca van de Poel weten haar winkeltje al langer te vinden en nu zijn haar accessoires en cadeautjes verhuist naar de Rijkssstraatweg in Hellevoetsluis. In het filiaal van telecomwinkel Ritel kunnen mensen nu ook terecht voor een klein cadeautje voor zichzelf, voor anderen of iets extra’s in huis.

LIEF

Bianca heeft door haar persoonlijke omstandigheden extra oog voor anderen en maakt mensen graag blij. Dit doet zij onder andere door wel eens een sjaal achter te laten op plekken waar anderen deze zullen vinden. Er hangt dan een briefje aan waarop staat dat het een cadeautje is en dat de vinder het sjaaltje mag houden.

Relove aan de Rijksstraatweg

GEZELLIG

Bianca van der Poel is erg blij met haar nieuwe locatie, daardoor kan zij drie middagen in de week van 12.00 tot 17.00 open. Tijdens het afgelopen corona jaar bezorgde zij ook aan huis en is dankbaar en blij dat ze dit voor mensen is kunnen blijven doen. Er is altijd gelegenheid voor een praatje en ze is blij de mensen weer te kunnen ontvangen.

Bianca van der Poel

CADEAUTJES

Bianca kiest zelf met zorg het assortiment en vind het belangrijk dat het leuke prijsjes zijn voor elk budget. Handtassen, sieraden, fijne geurtjes voor in huis, kleine cadeautjes voor een vriendin en een kleurrijk aanbod. Ook stelt ze pakketjes samen in overleg met de klant en dat kan een mooi en origineel cadeautje worden. Denk daarbij aan een kleinigheidje tussen vriendinnen, een verjaardag, iemand die ziek is of een oppepper kan gebruiken of wat leuke kaarsjes en geurtjes voor iemand die net is verhuist.

Italiaanse geurtjes voor in huis.

FACEBOOK

Relove is ook te vinden op Facebook waar Bianca regelmatig laat zien welke nieuwe stylen en kleuren er binnen gekomen zijn. https://www.facebook.com/reloveaccessoires/

Ready for summer!