Lentemode 2021.. maak er wat moois van!

Op zaterdag 20 maart start officieel de lente, dat lijkt nog ver weg, zeker nu er pakken sneeuw liggen maar wie hunkert er niet stiekem al een beetje naar het moment dat je de ramen en deuren weer opengooit?

Frisse lucht in plaats van koude vries lucht en een stralend zonnetje, vogeltjes die fluiten.. voor we het weten is het zo ver. Nog maar zes weken.

Misschien kunnen we dan weer echt naar buiten en kunnen we naar het terras, op een rommelmarkt struinen of weer eens een feestje geven, dit jaar is de hoop op de lente gevestigd. Om alvast een beetje vooruit te kijken naar wat leuks voor het voorjaar, het seizoen om van kleding te wisselen, hier alvast een paar trends voor de zonnige maanden van 2021. Denk 70’s en 80’s en dan heb je al een idee..

De kleurentrend voor het nieuwe seizoen zijn camel en lichte bruinen tonen, geel en zachte kleurtinten gaan mee naar de zomer en diep rijke kleuren groen, matte klassieke tonen en zilver.

De skinny is een blijver maar wijde broeken winnen terrein en de low waist broek probeert een come back.

Blazers blijven, oversized met een riem is de dresscode en ook de klassieke variant blijft. Verder is contrast aanbrengen met accessoires, of juist alles in monocolour the way to go. Een fel gekleurd tasje bij je outfit, een mooie riem en in plaats van statement oorbellen meer variatie in het haar door decoratie in de vorm van grote spelden, sjaaltjes en haarbanden of hoeden. Witte en zilveren schoenen zie je meer en de sneakers mogen gelukkig blijven.

Bij sieraden zie je meer kralen, natuurlijke stenen, parels(!) en schakels. Oorbellen mogen ongelijk zijn en kettingen worden weer langer..

Kapsels met meer contrast of een losse vrije pony en voor wie durft een mullet of bowlcut.

Mullet met bowlcut.
Bowlcut.

Maak er wat moois van. ❤