Een tegengeluid: Positive Vibes voor Valentijnsdag, ook voor vrienden, doe je mee?

Valentijnsdag. De traditie is op 14 februari iets liefs te doen voor die ene persoon waar je van houdt, gek op bent of een secret crush op hebt. Over een paar weken is het zover. We hebben allemaal een heftig jaar achter de rug, en we hebben vrienden of vriendinnen die we minder hebben gezien dan we wilden. Sommige mensen leerden voor het eerst kennis maken met eenzaamheid.

DOE JE MEE?

Valentijnsdag is een mooi moment om iedereen die je wil laten zien dat je ze gemist hebt, graag mag, van houdt een glimlach op het gezicht te toveren. Juist nu we te maken hebben met zoveel veranderingen. Het leven is een feestje als je zelf de slingers ophangt. Geef elkaar wat ademruimte en wat tegengeluid in de spanning die er in het nieuws en onze gesprekken momenteel veel is. Stuur iemand een glimlach en laat iemand weten dat je om hen geeft. Een lover, een friend, een familielid, iemand die je beter zou willen leren kennen. Laat het de ander weten.

OPEN JE HART

Laten we ons komende Valentijnsdag met zijn allen laten meeslepen door de liefde, de momenten die we extra bijzonder kunnen maken en massaal een kaartje of kleinigheidje sturen naar de mensen die we graag zien of hebben gemist.

HOE DAN?

Stuur een kaartje per post of ga het kaartje zelf bezorgen.

Bestel online of bij een ondernemer een kleinigheidje.

Bak een lekkere taart en breng het langs.

Stuur in plaats van een dagelijks appje een langer bericht waarin je laat weten hoe je aan diegene denkt en wat hen waardevol maakt in jouw leven.

Nodig iemand uit voor een wandeling.

Stuur iemand die je uit het oog bent verloren een berichtje.

Vertel iemand dat het je spijt wanneer je weet dat je dat nog niet hebt gedaan.

Kijk tussen je vrienden op Facebook en laat wat liefs achter op hun tijdlijn.