Aanpassing groen aan de Wilhelminalaan in Zwartewaal

In een mail vanuit gemeente Brielle is bevestigd dat er een verandering wordt aangebracht in de groene strook aan de Wilhelminalaan.

Een aantal bewoners dienden een officiële aanvraag in voor het aanleggen van een achterpad om in geval van nood de achtertuinen gelegen aan de Wilhelminalaan te kunnen verlaten. Dit verzoek werd door de gemeente afgewezen in verband met de herinrichting van de groene zone.

Op dit moment zijn de werkzaamheden nog niet begonnen en staan er nog struiken ter hoogte van Wilhelminalaan 1 tot en met 11. Een gemeentemedewerker vermeldde dat het de bedoeling is de struiken en het hekwerk te verwijderen en er gras zal worden gelegd. Dit werd opgevolgd door de gemeente Brielle door dit in een email aan een van de bewoners te bevestigen.

Wanneer de beplanting wordt verwijderd is nog niet duidelijk.