Een Facebook pagina uitgelicht: Dames uit Hellevoetsluis..

Voor dames uit Hellevoetsluis die op zoek zijn naar nieuw kennissen en activiteiten om samen met anderen te ondernemen is er op Facebook een leuke pagina waar vrouwen van alle leeftijden terecht kunnen. De pagina is via Facebook te vinden onder de naam Dames uit Hellevoet e.o. (groep om andere Dames te ontmoeten) of via deze link: https://www.facebook.com/groups/313114506564597

De groep is bedoeld voor vrouwen die in Hellevoetsluis of omliggende dorpen wonen en graag in contact willen komen met andere vrouwen.

Zoek en gij zult vinden

Wil je een (strand)wandeling maken, naar de bioscoop, sporten, knutselen, zwemmen, koffie drinken of iets anders? Het maakt niet uit, je kunt het op deze pagina bespreekbaar maken en ook eventueel afspreken met anderen. Tijdens de lockdown met iemand even naar buiten om te wandelen of toch nieuwe mensen leren kennen? Dat is nog steeds mogelijk. De pagina is laagdrempelig, en ook al is het soms spannend om je voor het eerst ergens voor aan te melden of een oproepje te plaatsen. Velen gingen je voor en vonden er vooral gezelligheid.

Vind een nieuwe vriendin

Je kunt er ook zelf een evenement maken. Wie weet vind daar hier wel die leuke vriendin(nen) waar je naar op zoek bent. Natuurlijk mag er ook gewoon online lekker gekletst worden over alles wat je bezighoud. Foto’s van anderen worden niet zomaar gedeeld en alles wat op deze pagina wordt gezegd word blijft alleen zichtbaar voor de leden.

Regels

Er zijn wel regels. De pagina meldt de volgende: Behandel elkaar met respect. Er word van je verwacht dat je je voorstelt, het hoeft niet meteen je levensverhaal te zijn, voor het voorstellen van jezelf heb je een week de tijd voor anders word je verwijderd, dit is een groep om vrienden te maken en dan kun je dus niet anoniem blijven. Reclame voor je eigen onderneming mag op de daarvoor bestemde plaats. Je mag wel benoemen wat je doet in je voorstelstukje maar geen link plaatsen. Je vrienden lid maken is super maar vertel ze liever over deze groep of deel de groep op je Facebook zodat zij zichzelf aan kunnen melden.