December cadeau tip: Een gedicht van René Oskam

Sommige mensen kennen hem van Facebook waar hij bijna 80.000 volgers heeft. Zijn pagina is verfrissend en zonder opsmuk en zo toont René Oskam zijn gedichten. Het is genieten van zijn open schrijfstijl waarin je je al gauw herkent.

Zijn gedichten lezen makkelijk weg, hebben een vleugje humor en zijn stiekem geniaal. Op zijn internetpagina kun je een van zijn gedichten bestellen, dat kan een mooie aanvulling zijn bij een kerstcadeau als je net een extra boodschap wilt overbrengen op een originele manier.

Door – van René Oskam

De gedichten krijg je ouderwets getypt op een machine uit 1964. Op zijn website http://www.reneoskam.nl kan je kiezen uit losse gedichten of een van zijn bundels of kalenders.

Leef – door rené Oskam te bestellen op zijn website.